Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Κάρτες Υγείας εδώ, Κάρτες Υγείας εκεί, τι είναι και ποιές  είναι όλες αυτές οι κάρτες υγείας που ο ένας μετά τον άλλο, δημοσιογράφοι ηθοποιοί κλπ διαφημίζουν σε τηλεοράσεις και διαδίκτυο ;
Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά των καρτών, αντίθετα πουλάω κι' εγώ κάποια κάρτα υγείας (όχι απ' αυτές που διαφημίζονται).
Οι κάρτες αυτές στην ουσία είναι ένα σύνολο εκπτώσεων που δίνουν κάποια Νοσοκομεία ή Διαγνωστικά κέντρα υγείας, συνήθως δωρεάν, σε πελάτες τους, Κάποιοι λοιπόν που έχουν πρόσβαση σε δίκτυα πωλήσεων, τη δυνατότητα διαφημίσεων κλπ, παίρνουν αυτές τις παροχές τις κάνουν "ένα μοναδικό πακέτο" και τις πουλάνε ως μια "ξεχωριστή κάρτα".
Τελευταία έχουν βγει στην τηλεόραση τόσες κάρτες που διαφημίζονται με κίνδυνο και κάποιες καλές κάρτες να φθείρονται και να προκαλούν σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, όπως επίσης κάποιες καλές παροχές να μπαίνουν στον ίδιο "κουβά" με άλλες και να χαλάνε και κάποια καλά στοιχεία αυτών των καρτών. 
Αυτό που χρειάζεται το καταναλωτικό κοινό, είναι κάποιες κάρτες που να δίνουν εύκολη πρόσβαση σε Πανελλαδικά δίκτυα, με σωστές και απαραίτητες καλύψεις και φυσικά φτηνά ασφάλιστρα. Παρακάτω δείτε τι πρέπει να ζητάτε.
Να υπάρχει πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα.
Για παράδειγμα, αν κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο έχει 3-4 νοσοκομεία στην Αθήνα και ένα - δύο στη Θεσσαλονίκη και σας προσφέρει μια τέτοια κάρτα, ο κόσμος που μένει στην υπόλοιπη Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να πάει στην   Αθήνα ; Όχι βέβαια. Σκοπός είναι να έχει συνεργάτες -γιατρούς και σε κάθε πόλη της Ελλάδας να πάει στην πόλη του αυτός που θα αγοράσει μια τέτοια κάρτα. Αυτό επομένως θεωρείται βασική προϋπόθεση.
Ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση & ενημέρωση.
Αν αγοράσετε μια τέτοια κάρτα υγείας από οργανωμένο δίκτυο ασφαλιστών μιας ασφαλιστικής εταιρίας, θα μπορείτε να έχετε άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε τι που ζητάτε.
Από τον ηθοποιό και το δημοσιογράφο που διαφημίζει τις κάρτες θα έχετε ενημέρωση και εξυπηρέτηση ;
Ελεύθερη επιλογή γιατρών και διαγνωστικών κέντρων, που διαθέτει το νοσοκομείο ή το διαγνωστικό κέντρο ει δυνατόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας.
Τιμές πολύ προσιτές. 
Τα ετήσια ασφάλιστρα θα πρέπει να είναι προσιτά για όλους μικρούς και μεγάλους.
Για κάθε ηλικία. 
Την κάρτα αυτή να μπορεί να την αγοράσει κάποιος ανεξάρτητα από την ηλικία του, έστω και αν είναι ένα παιδί 30 ημερών ή ένας ηλικιωμένος 90 ετών !
Σε καλή ή κακή κατάσταση της υγείας τους.
Επίσης, υπάρχουν άτομα με πολύ καλή κατάσταση της υγείας τους, υπάρχουν και άλλοι με επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας τους. Να μπορούν όλοι να αγοράσουν αυτήν την κάρτα. 

Με αυτές τις προϋποθέσεις, να υπάρχουν δηλαδή γιατροί και διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, να υπάρχει ένας ασφαλιστής για να έχετε πλήρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση, να υπάρχει τιμή προσιτή, να μπορούν να την αγοράσουν όλες οι ηλικίες ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας τους, τότε ναι, κάντε την κίνηση και ενημερωθείτε. Έτσι όπως είναι σήμερα η δημόσια υγεία που κάθε μέρα βουλιάζει όλο και περισσότερο, τότε χρειάζεστε μια κάρτα υγείας.
Εμείς θα κάνουμε μια σύντομη έρευνα και θα σας ενημερώσουμε για την κάρτα που έχει τα περισσότερα     συν (+) και θα σε ενημερώσουμε πολύ σύντομα.

Αν ζητάτε περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 6946 569305.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου